Binnenkort te koop & gezocht

Woningen/appartementen:
Bent u op zoek naar een woning in Veenendaal en omgeving? De volgende woningen/appartementen komen binnenkort bij ons te koop. Interesse in een woning/appartement op deze binnenkort te koop pagina? Neem contact met ons op, want vaak is het al mogelijk om de woning of het appartement te bezichtigen! 

Gezocht:  
Wij hebben regelmatig zoekopdrachten voor beleggers en eindgebruikers. Wilt u verhuizen en woont u in het huis of appartement waar onze kandidaten naar op zoek zijn? Laat het ons weten!

Kamgras 27, 3902 BA Veenendaal

Instapklare middenwoning gelegen in de Dragonder-Noord. De woning beschikt over een moderne badkamer, een moderne keuken, vier slaapkamers en een onderhoudsvriendelijke achtertuin op het noordwesten. Bouwjaar circa: 1975.

Moerasmos 10, 3904 BV Veenendaal

Volledig instapklare, vrijstaande woning met een inpandige garage en kantoor/slaapkamer op de begane grond. Deze woning is zowel van binnen als van buiten volledig gerenoveerd. Kortom: klusvrij te betrekken! Dan is er nog de tuin op het zonnige zuiden en de fraaie ligging in de wijk Petenbos. Het bouwjaar van deze woning is ca. 1994.

Bosmahof 56, 3907 JC Veenendaal (verkocht!)

Ruime tussenwoning gelegen in de populaire wijk Veenendaal-Oost. Deze nette woning beschikt over een moderne keuken, een complete badkamer en 6 slaapkamers. Meer informatie? 0318-504345 of info@vcmakelaars.nl 

Schrijverspark 107-2, 3901 PE Veenendaal (verkocht!)

Het appartement bevindt op zich de bovenste woonlaag. Of je nu starter, doorstromer of wellicht belegger bent. Dit is jouw kans! Wij nodigen je van harte uit voor een bezichtiging! 0318-504345 | info@vcmakelaars.nl