Binnenkort te koop & gezocht

Woningen/appartementen:
Bent u op zoek naar een woning in Veenendaal en omgeving? De volgende woningen/appartementen komen binnenkort bij ons te koop. Interesse in een woning/appartement op deze binnenkort te koop pagina? Neem contact met ons op, want vaak is het al mogelijk om de woning of het appartement te bezichtigen! 

Gezocht:  
Wij hebben regelmatig zoekopdrachten voor beleggers en eindgebruikers. Wilt u verhuizen en woont u in het huis of appartement waar onze kandidaten naar op zoek zijn? Laat het ons weten!

(VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD) Zuiderkruis 96, 3902 XB Veenendaal

Driekamerappartement gelegen op de vierde verdieping aan het einde van de galerij. Het appartement is uitstekend geschikt voor starters/beleggers. Woonoppervlakte circa 85 m², balkon circa 8 m², inpandige berging circa 5 m². 
Bezichtigen is al mogelijk! Bel 0318-504345 of e-mail info@vcmakelaars.nl 

(VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD) Atalantapark 32, 3905 KG Veenendaal

Woonoppervlakte 91 m², perceeloppervlakte 140 m², drie slaapkamers, zonnepanelen aanwezig. De tussenwoning bevindt zich in de populaire en kindvriendelijke woonwijk ‘De Gelderse Blom’. Vraagprijs: € 245.000,- k.k. 
Bezichtigen is al mogelijk! Bel 0318-504345 of e-mail info@vcmakelaars.nl 

Korte Molenstraat 28, 3905 AG Veenendaal

Het is werkelijk waar uniek! Deze tussenwoning heeft een royaal perceel van 385 m², welke ook aan de achterzijde is ontsloten! Gecombineerd met de fraai landelijke sfeer en hoogwaardige afwerking van de keuken, badkamer en woonkamer een absolute aanrader.