Onze diensten

Verhuur en huur

Zoek je huurders voor een woning of bedrijfsruimte? Of ben je juist op zoek naar een huurwoning, een showroom, kantoor, opslagruimte of werkplaats? Stop met zoeken! Wij hebben het al gevonden voor je. Vastgoed is ons vak. Wij kennen de regionale markt tot in detail. We weten wie er aanbiedt en wie er zoekt. En we kunnen zelfs het volledige beheer (administratief en technisch) voor onze rekening nemen. VC Makelaars ontzorgt: van eerste kennismaking tot eindinspectie: wij regelen het.

Huur
We begeleiden dus niet alleen bij verhuur. Ook als je wilt gaan huren, kan VC Makelaars je veel kosten en moeite besparen. We helpen je de ideale ruimte te vinden, we onderhandelen over de beste voorwaarden en ook op juridisch gebied staan we je bij.

Verkoop en koop

Kopen of verkopen van een woning of bedrijfspand is een belangrijke stap. Maar ook een stap die je nooit vaak genoeg zet om er ervaren in te raken. Die ervaring vind je bij VC Makelaars. We zijn goed in vastgoed. Met inzet van de nieuwste media, volop creativiteit én goede samenwerking vinden we voor ieder pand de juiste koper en voor iedere koper het juiste pand. Flexibel en snel schakelend staan we altijd voor je klaar, ook buiten kantooruren. En VC Makelaars ontzorgt: van eerste kennismaking tot juridische en financiële afwikkeling.

Nieuwbouw
Wij werken intensief en innovatief samen met verschillende gerenommeerde projectontwikkelaars en woningcorporaties. We hebben dan ook permanent een goed aanbod van nieuwbouwwoningen. Met kopers die ‘vanaf tekening’ aan hun droomwoning werken, bouwen we altijd een vertrouwensrelatie op die in het hele traject waardevol is. Ook ondernemers kunnen we volop nieuwbouw bieden: in Veenendaal en Ede wordt er op verschillende bedrijventerreinen flink gebouwd en gerevitaliseerd. 

Aankoopbegeleiding
Een makelaar inschakelen bij de verkoop van een woning of bedrijfspand is heel gebruikelijk. Maar bij de aankoop daarvan vergeten veel mensen die professionele begeleiding. Terwijl er juist met hulp van de makelaar veel te winnen en te verdienen valt. Of het nu gaat om de beoordeling van een bestemmingsplan, Verenging van Eigenaars of een waardering, wij staan je persoonlijk en deskundig bij. Daarmee behoeden we je onder meer voor juridische en bouwkundige valkuilen. En, zeker zo belangrijk: wij onderhandelen als de beste! Met de hulp van VC  krijg je altijd het beste resultaat! 

Taxaties Veenendaal

Vastgoed taxeren is een vak apart. Het vereist vooral kennis van het lokale en regionale vastgoed. En ervaring! Daarom ben je bij VC Makelaars aan het juiste adres. We kennen de markt door en door en maken meer dan 150 taxaties per jaar. Aan de hand van de juiste kengetallen en een goede rekenmethode komen we tot een uiterst nauwkeurige waardering. We zijn gecertificeerd door VastgoedCert, aangesloten bij NWWI (woningen) en BOG (bedrijfspanden) en onze taxateur is ingeschreven bij de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed. Iedere geldverstrekker kan dus met onze taxaties uit de voeten.

Gratis waardebepaling
Denk je erover je woning of bedrijfspand te verkopen? Vraag onze experts dan langs te komen voor een vrijblijvend vraagprijs- en opbrengstadvies. Dat is helemaal gratis en geeft je een goede start op de verkoopmarkt!

Consultancy

Out of the box, buiten de lijntjes, innovatief en proactief; VC Makelaars doet het anders. Beter! 
Geen ruimte in de markt? Dan maken we toch ruimte! We vinden altijd nieuwe wegen en creatieve oplossingen. 

Nieuwbouwadvies
Bij de ontwikkeling van nieuwbouw, herstructurering of herbestemming onderzoeken we in een vroeg stadium de behoeften van consumenten en de prijsontwikkelingen. Bovendien brengen we de afzetmogelijkheden in kaart. Daarmee zorgen we voor een optimale aansluiting van vraag en aanbod. De onderzoeksresultaten bundelen we in een helder rapport. Aansluitend maken we een persoonlijke afspraak om onze bevindingen met je te bespreken. Onze marketingstrategen zijn je trouwens ook graag van dienst met deskundig advies of een second opinion. Daarmee kom je altijd goed beslagen ten ijs!

Leegstandswerkgroep
Al sinds 2011 zijn wij actief betrokken bij de regionale aanpak van leegstand op bedrijfsterreinen. Met onze frisse blik en onderscheidende aanpak vinden we nieuwe mogelijkheden voor leegstaand vastgoed, zelfs als hiervoor bestemmingswijzigingen nodig zijn.

En verder?
Zeg jij het maar! Heb je specialistisch werk op vastgoedgebied? Kom langs voor een kop koffie en maak kennis met ons enthousiasme, onze visie en expertise. Of nodig ons uit, we komen graag bij je langs! 

Projectontwikkeling

Projectontwikkeling? Jazeker! Naast makelaars in privé- en bedrijfsvastgoed zijn we ook makelaars in projectontwikkeling. Of projectontwikkelaars in opdracht. We ontwikkelen niet zelf maar we ontdekken locaties en zoeken daar investeerders bij. Of we gaan in opdracht van ontwikkelaars op zoek naar geschikte locaties. 

Twijfel je over de mogelijkheden van een tweede bouwblok op je perceel? Of wil je meedoen aan de ‘ruimte-voor-ruimte regeling’? Welke begeleiding je ook nodig hebt op het gebied van projectontwikkeling: VC Makelaars staat voor je klaar. Wil je intensief betrokken blijven of liever het hele traject uitbesteden? Je bepaalt het helemaal zelf. Wij ontzorgen zoveel je wilt.

Renderende beleggingen

Beleggen in vastgoed is een specialisme. Aanbod is er genoeg, maar zelden wordt echt renderend vastgoed exclusief aangeboden. VC Makelaars is de specialist die je nodig hebt. We hebben een succesvol trackrecord!

Meerdere beleggers hebben wij naar volle tevredenheid geholpen aan onder meer:

  • 81 appartementen aan De Sterke Arm in Veenendaal;
  • 10 appartementen aan de Brouwersgracht in Veenendaal;
  • 10 garageboxen aan het Pampagras in Veenendaal;
  • 10 vooroorlogse twee-onder-één-kapwoningen in Veenendaal;
  • een winkel aan het Dr. Slotemaker de Bruïneplein in Veenendaal;
  • een distributiecentrum in Veghel

Van iedere belegger schetsen we een uitgebreid profiel. Dat maakt het mogelijk een goede match te maken tussen de belegger en geschikte panden. Ons aanbod is altijd discreet en exclusief.          

Wil je jouw profiel ook toevoegen aan ons netwerk? Kom eens langs voor een vrijblijvende kennismaking. Of nodig ons uit, we komen graag naar je toe!

Hypotheken

VC Makelaars werkt op het gebied van hypotheken samen met De Hypotheker Veenendaal. De Hypotheker Veenendaal is hét adres waar je terecht kan voor hypotheekadvies en voor andere financiële zaken.

Waar kunt u de Hypotheker vinden? 
Weverij 3B 
3905 EV Veenendaal 
0318-540210