Wij zijn dé makelaar van Veenendaal-Oost!

Wij zijn als makelaarskantoor trots dat wij meer dan 250(!) nieuwbouwwoningen hebben mogen verkopen in Veenendaal-Oost. Daarnaast verkopen wij ook bestaande bouw in Veenendaal-Oost. Op deze pagina willen wij u kennis laten maken met Veenendaal-Oost. Ben jij benieuwd naar onze nieuwbouwprojecten in Veenendaal-Oost? Klik hier. 

Dichtbij de natuur: 
De woningen in Veenendaal-Oost zijn dichtbij de natuur gelegen. Je loopt zo naar natuurgebied De Groene Grens, ook het stadspark van Veenendaal is op korte afstand gelegen (heerlijke plek om te picknicken) en voor de avonturiers is een kanotochtje op 'de Grift' ook mogelijk. Verder zijn tussen de eilanden van Veenendaal-Oost veel plekken om te vissen of te varen. 

Jonge gezinnen: 
Veenendaal-Oost is de favoriete woonplek van jonge gezinnen. Ook voor kinderen is het hier een paradijs gezien de vele speelvoorzieningen in de wijken. Verder is het wonen in Veenendaal-Oost ook voor andere doelgroepen uitstekend geschikt. Er zijn verschillende type woningen te vinden in Veenendaal-Oost: tussenwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen, levensbestendigewoningen en natuurlijk ook appartementen! 

Voorzieningen: 
Het ontmoetingshuis met scholen, kerk, een sporthal, horeca en kinderopvang is de plek om samen te komen in de wijk. Aan de overzijde is het Kloppend Hart Huis hier zijn zorgvoorzieningen en een buurtsuper gevestigd. Ook zal de supermarkt Lidl zich op korte termijn vestigen in Veenendaal-Oost.  

Wil je meer informatie over Veenendaal-Oost? Bezoek ons kantoor of bezoek het I-centrum in Veenendaal-Oost! 
Het i-centrum is makkelijk bereikbaar en ligt op een steenworp afstand van de Rondweg-oost en het centrum van Veenendaal.

Bezoekadres: 
Van Essenlaan 1, 3907 JA Veenendaal
Telefoon:  0318 549060
Kijk hier voor een routebeschrijving. Gratis parkeren kan voor de deur.

Openingstijden:
dinsdag t/m vrijdag 10 – 15 uur, op zaterdag 10 – 13 uur.