DENIM | Informatiebijeenkomst - vrijdag 3 februari van 16:00 - 18:30 uur

Brouwersgracht, 3901 TK, Veenendaal Project website
van € 285.000,- tot € 800.000,- v.o.n.

Beschrijving

Op vrijdag 3 februari bent u van harte welkom op de informatiebijeenkomst voor het Nieuwbouwproject Denim. Interesse in een appartement? Of wellicht heb je al een adviesgesprek gehad, maar ben je benieuwd wie misschien je buren worden? Kom dan vooral even langs!

Datum: vrijdag 3 februari 2023;
Tijd: van 16:30 uur tot 18:30 uur;
Waar: Vendelier 6, 3905 PA Veenendaal

-----

Het moderne design van het gebouw ‘DENIM’ wordt een absolute eyecatcher voor de binnenstad van Veenendaal. Met in totaal 40 nieuw te bouwen stadsappartementen is dit project absoluut uw aandacht waard.

Het aanbod varieert van appartementen met een woonoppervlakte (GBO) van ca. 58 m² tot een tweetal riante penthouses waarvan het grootste een woonoppervlakte (GBO) beslaat van ca. 142 m². De penthouses hebben twee woonlagen en genieten een ongekend uitzicht over Veenendaal!

Bent u van plan kleiner te gaan wonen, maar wilt u toch graag actief blijven in de tuin. Dan is het luxe appartement op de tweede verdieping wellicht iets voor u. Een prachtig appartement met een riante dakterras van ca. 50 m².

De strak vormgegeven antracietkleurige bakstenen geven het complex een karakteristieke en eigentijdse uitstraling. Het zes bouwlagen tellende complex voegt zich naar de omliggende architectuur, en de ruimte kent daardoor een halve maan vorm.

Deze high-end koopappartementen worden voorzien van een slimme lift en toegangscontrole met gebruik van een Kone Residential Flow systeem. Betreedt het complex terwijl de lift direct naar beneden komt en u automatisch naar de juiste verdieping brengt.

Om de stedelijke grandeur van luxe appartementen te onderstrepen zijn er componenten toegepast zoals een atrium met hoogwaardige elementen. Waaronder de zogenaamde “floor-to-ceiling” ramen, zodat u niets hoeft te missen van de stadse ambiance rondom.

DUURZAAMHEID:
Goed voorbereid op de toekomst. Dit project wordt gasloos opgeleverd. De vloeren worden zowel verwarmd als passief gekoeld doormiddel van een collectieve warmtepomp. Ook de uitstekende isolatie van de vloer, het dak en de gevels zorgen voor een comfortabel wooncomfort en helpen de CO2 uitstoot te reduceren. Beter voor het milieu en tevens meer grip op uw energierekening.

PLANNING:
Begin 2023: Geprognotiseerde start bouw
Eind 2024: Oplevering

WONINGBORG:
De aannemer is aangesloten bij Woningborg. De appartementen worden dan ook gerealiseerd onder de normen en voorwaarden van de Woningborg Garantie- en Waarborgregeling 2021.
+ Lees meer

Omgeving

‘DENIM’ is direct aan de Brouwersgracht gelegen, midden in het bruisende hart van Veenendaal. Het voorzieningenniveau in de nabije omgeving is daarmee zeer hoog te noemen. Vele gezellige terrasjes, koffietentjes maar ook een uitgebreid scala aan winkels en een sportschool maken dit een interessante woonomgeving.

Ook op recreatief vlak heeft Veenendaal en haar omgeving u veel te bieden. Wat denk u van: mountainbiken in het bos van Prattenburg, hardlopen over de Ginkelse heide, kanoën over de Grift of wandelen door de uiterwaarden van de Nederrijn? Er is zoveel te doen.

Regionaal en nationaal bezien heeft Veenendaal een zeer gunstige ligging. De Rijksweg A-12 en een drietal NS-treinstations maken Veenendaal goed bereikbaar.

,,Wakker worden en vervolgens lopend, op de markt, uw verse brood en beleg halen om dit vervolgens op uw balkon, onder het genot van de ochtendzon te nuttigen bij het lezen van uw favoriete dagblad?” Het is een van de vele voordelen van wonen in het centrum dat werkelijkheid kan worden. Kom wonen in ‘DENIM’, stop met dromen en maak het waar!

Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en kijk welk appartement qua type en specificaties het beste bij u past.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Woonoppervlakte 58-142 m²
Aantal woningen 40
Datums
Start bouw Q2 2023 geprognotiseerd
Start oplevering Q4 2024 geprognotiseerd
+ Lees meer

Objecttypen

Eerste verdieping

van € 285.000,- tot € 390.000,- v.o.n.
Woonoppervlakte 55-77 m²
Inhoud 168-212 m³
Aantal woningen 8

Tweede verdieping - Appartement met riant dakterras

€ 450.000,- v.o.n.
Woonoppervlakte 79 m²
Inhoud 229 m³
Aantal woningen 1