Consultancy

Out of the box, buiten de lijntjes, innovatief en proactief; VastgoedConcept doet het anders. Beter!
Geen ruimte in de markt? Dan maken we toch ruimte! We vinden altijd nieuwe wegen en creatieve oplossingen.

Nieuwbouwadvies
Bij de ontwikkeling van nieuwbouw, herstructurering of herbestemming onderzoeken we in een vroeg stadium de behoeften van consumenten en de prijsontwikkelingen. Bovendien brengen we de afzetmogelijkheden in kaart. Daarmee zorgen we voor een optimale aansluiting van vraag en aanbod. De onderzoeksresultaten bundelen we in een helder rapport. Aansluitend maken we een persoonlijke afspraak om onze bevindingen met je te bespreken. Onze marketingstrategen zijn je trouwens ook graag van dienst met deskundig advies of een second opinion. Daarmee kom je altijd goed beslagen ten ijs!

Leegstandswerkgroep
Al sinds 2011 zijn wij actief betrokken bij de regionale aanpak van leegstand op bedrijfsterreinen. Met onze frisse blik en onderscheidende aanpak vinden we nieuwe mogelijkheden voor leegstaand vastgoed, zelfs als hiervoor bestemmingswijzigingen nodig zijn.

En verder?
Zeg jij het maar! Heb je specialistisch werk op vastgoedgebied? Kom langs voor een kop koffie en maak kennis met ons enthousiasme, onze visie en expertise. Of nodig ons uit, we komen graag bij je langs!