Beschrijving

LET OP: Dit appartement is mondeling verkocht. Wilt u op de reservelijst? Neem contact op met ons kantoor. 

Met een op het zuiden georiënteerd balkon, gelegen aan een vijverpartij is dit toch wel een kanjer van een driekamerappartement. 

Het appartement is gelegen in de Heyermansflat. Dit gebouw is gelegen in de centrumring van Veenendaal. Het appartement is daadwerkelijk aan de voet van het winkelhart gelegen. Kortom: voorzieningen binnen handbereik en in overvloed! Dit zal menig hartje sneller doen kloppen.

Er zijn een aantal kozijnen reeds uitgevoerd in kunststof, en een aantal (balkon aangrenzende kozijnwerk) nog in hout met deels enkele beglazing. Verwarming geschiedt middels gaskachel(s) en warm water middels een geiser (huur).

Uiteraard kunt u met wat kluswerk eenvoudig uw eigen smaak en stijl doorvoeren. 

Benieuwd? Kijk de foto’s, de plattegronden en dan zien we u graag tijdens een vrijblijvende bezoek.

Indeling

Via de beveiligde entree van het complex is het trappenhuis bereikbaar met toegang tot de tweede woonlaag. Vanaf de galerij krijgt u toegang tot het appartement.
Bij het binnenkomen van het appartement treffen we de keuken aan de rechter zijde. De eenvoudige keuken is voorzien van een losstaand 4-pits gasfornuis met oven, een losstaande koelkast, een spoelbak en de witgoedaansluitingen. De badkamer (heeft een renovatie nodig en) is thans eenvoudig en voorzien van een douche en een wastafel. Vanuit de hal is de meterkast, slaapkamer één en de woonkamer te bereiken. De woonkamer is ruim, heeft veel lichtinval en is voorzien van een gaskachel. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het balkon. Vanaf het balkon (gelegen op het zuiden) heeft u prettig uitzicht. Via de slaapkamer is de ouderslaapkamer bereikbaar. De ouderslaapkamer is aan de galerijzijde gesitueerd.

Bijzonderheden

- Bouwjaar van het complex betreft ca. 1963;
- Verwarming middels gaskachels en warm water middels geiser (huur); 
- Het appartement heeft een (voorlopig) energielabel E; 
- Het appartement is deels voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing; 
- Het balkon is gelegen op het zuiden; 
- Er dient nog wel e.e.a. geklust te worden (o.a. de badkamer);
- Het betreft een gezonde VvE en de servicekosten bedragen € 119,95 per maand; 
- Het appartement beschikt over een berging in de onderbouw; 
- Het stadspark, de surfvijver, de kinderboerderij en tevens het centrum zijn op loopafstand, daarnaast is de sportschool zelfs op steenworpafstand;
- Geschiedenis straatnaam: De Schrijverswijk was een in deze omgeving gegraven wetering, die bedoeld was voor de afvoer van de turf. Zij ontleende haar naam vermoedelijk aan de geslachtsnaam Schrijver. Bij raadsbesluit van 7 april 1970 is bepaald dat de naamgeving zou gelden voor de inmiddels ontstane situatie;
- Benieuwd of dit appartement bij u past? Aarzel niet en maak een bezichtigingsafspraak;
- Aanvaarding in overleg.

Kenmerken