Beschrijving

Stop met zoeken! Dit instapklare driekamerhoekappartement op de vierde woonlaag (bovenste verdieping) met vrij-uitzicht biedt alles wat u nodig heeft. Of u nu starter, doorstromer of wellicht belegger bent. 

Het appartement is gelegen in het Multatuli flat gebouw. Dit gebouw staat op een van de mooiste plekken van het Schrijverspark en is gelegen in de centrumring van Veenendaal. Het appartement is daadwerkelijk aan de voet van het winkelhart gelegen. Kortom: voorzieningen binnen handbereik en in overvloed! Dit zal menig hartje sneller doen kloppen. 

Het appartement heeft een instapklaar afwerkingsniveau met o.a. een moderne keuken, een complete badkamer en een keurige vloer- en wandafwerking. Ook de VvE is keurig op orde. De stukken zijn op aanvraag te raadplegen bij ons kantoor.

Is het instapklare afwerkingsniveau de reden om een afspraak te maken? Of valt u als een blok voor de heerlijk centrale ligging nabij onder andere het winkelhart van Veenendaal met haar talloze winkels/terrassen. 

Wij zien u graag tijdens een vrijblijvende bezichtiging met een van onze makelaars.

Indeling

Via de afgesloten entree met intercom komen wij bij het trappenhuis. Het appartement bevindt zich op de vierde woonlaag. Aan het eind van de galerij komen wij bij de entree van het appartement. De hal van het appartement geeft toegang tot de keukenruimte. De moderne keuken beschikt over veel opbergruimte, de witgoedaansluiting, de cv-ketel (Remeha) en de volgende apparatuur (ter overname): een losstaande koelvriescombinatie, een tafelvaatwasser (met aansluiting in keukenkast) en een combimagnetron. Verder zijn er een 4-pitsgasfornuis en een wasemkap aanwezig (blijft achter). De hal geeft verder toegang tot de meterkast (vernieuwd in 2013), de toiletruimte, de slaapkamer en de doorgang naar de woonkamer. De woonkamer beschikt over een laminaatvloer en keurige wandafwerking. Via de woonkamer is ook slaapkamer twee bereikbaar. Deze slaapkamer is gesitueerd aan de galerijzijde. Via de woonkamer (en de ouderslaapkamer) is het balkon te bereiken. Het balkon is gelegen op het oosten. De ouderslaapkamer is te bereiken via de hal. Deze slaapkamer is gelegen aan de balkonzijde en net als de rest van het appartement voorzien van een keurige afwerking. Vanuit de slaapkamer is de badkamer te bereiken. De badkamer heeft een wastafel met meubel en een inloopdouche met drain.

Bijzonderheden

- Bouwjaar van het complex betreft ca. 1963;
- Verwarming en warm water middels een CV ketel (Remeha, 2012); 
- Het appartement is hoofdzakelijk voorzien van kunststof kozijnen en voorzien van dubbele beglazing; 
- Het balkon is gelegen op het oosten; 
- Het betreft een gezonde VvE en de servicekosten bedragen € 140,- per maand; 
- Het appartement heeft een grote berging in de onderbouw, welke makkelijk bereikbaar is; 
- Het stadspark, de surfvijver, de kinderboerderij en tevens het centrum zijn op loopafstand, daarnaast is de sportschool zelfs op steenworpafstand;
- Geschiedenis straatnaam: De Schrijverswijk was een in deze omgeving gegraven wetering, die bedoeld was voor de afvoer van de turf. Zij ontleende haar naam vermoedelijk aan de geslachtsnaam Schrijver. Bij raadsbesluit van 7 april 1970 is bepaald dat de naamgeving zou gelden voor de inmiddels ontstane situatie;
- Benieuwd of dit appartement bij u past? Aarzel niet en maak een bezichtigingsafspraak;
- Aanvaarding in overleg.

Kenmerken