Beschrijving

UNIEKE KANS! De bouw is gestart! 

Wauw, wat een mooi tweekamerappartement, met een heerlijk royaal dakterras! 

Het betreft een prachtig appartement, gelegen op de tweede verdieping, heeft een woonoppervlakte van ca 78 m² en een uitzonderlijk riant terras van circa 19 m².

Aan de voorzijde van het complex staat u aan de voet van het bruisende winkelhart, aan de achterzijde, op uw eigen dakterras waant u zich in een oase van rust en geniet u van een fraai stadsuitzicht.

Maar ook de luxe en het comfort van de totale nieuwbouw die dit appartement met zich meebrengt. Zo is het appartement optimaal geïsoleerd, gasloos en is het complex is voorzien van een liftinstallatie. U kunt qua smaak en afwerking alles naar uw hand zetten. Dus kom maar door met die visgraat vloer, stalen deuren enzovoorts. Creëer uw eigen droomappartement, uw nieuwe thuis.

De bouw is reeds gestart. De oplevering wordt geschat op Q1 2023. 

Benieuwd? Bestudeer de plattegronden en plan uw bezoek aan de makelaar. Hij zal u verder enthousiasmeren en volledig op de hoogte brengen van dit appartement.

Indeling

Het appartement bevindt zich op de 2e etage aan de achterzijde van het complex met een gebruiksoppervlakte van ca. 78 m². Het biedt een ruime woon- /eetkamer met open keuken en schuifdeur die toegang biedt tot het dakterras over de gehele breedte van het appartement. Daarnaast biedt het een zeer riante slaapkamer met mogelijkheid tot inbouwkast en werkruimte. Luxe en comfort vindt u in de badkamer en privacy op het aparte toilet. Een overzichtelijke hal verbindt alle ruimtes. Ideaal is de flinke berging die opbergruimte biedt en een praktische plek voor de wasmachine en droger. De tweede etage bereikt u met de lift of via het trappenhuis. Uiteraard is het appartement van alle gemakken voorzien voor wat betreft veiligheid en ventilatie, zo treft u onder andere een video-intercom bij de beveiligde entree.

Bijzonderheden

-De bouw is reeds gestart. De oplevering wordt geschat op Q1 2023; 
-Bouw onder WoningBorg Garantie (middels koop-/aanneemovereenkomst).
-Warmtepomp aanwezig voor warm tapwater en vloerverwarming.
-Het appartement beschikt over een eigen buitenberging.
-Naast de twee voor gezamenlijk gebruik beschikbare parkeerplaatsen (laden/lossen) aan de achterzijde van het complex, zijn er voldoende (betaalde)
parkeermogelijkheden. Onder andere direct voor de deur en aan de overkant van de Prins Bernhardlaan op een publiekelijk toegankelijke parkeerplaats. Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot het aangaan van een parkeerabonnement in de nabijgelegen overdekte en
beveiligde parkeergarage ‘Arie van Hensbergen’.
-Veenstate is een kleinschalige ontwikkeling van 14 stadsappartementen. In totaal zijn er 12 appartementen en 2 penthouses, verdeeld over 4 woonlagen. De appartementen worden opgeleverd inclusief sanitair en tegelwerk. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de keukencheque. 
-Alle voorzieningen dicht bij huis en een goede bereikbaarheid voor uw familie en vrienden.
-Disclaimer - de perspectieftekeningen en de ingekleurde plattegronden in deze brochure geven een impressie. Het zijn met recht ‘artist impressions’ waarin de illustrator zich soms wat artistieke vrijheden gunt. Ook de inrichting van de openbare ruimte is indicatief. Ondanks alle zorgvuldigheid, kunnen aan deze tekeningen geen rechten worden ontleend. Hier is dus geen leveringsplicht aan verbonden. De verkoopteksten en artist impressions maken geen onderdeel uit van de contractstukken.

Kenmerken