Beschrijving

UNIEKE KANS in het bruisende hart van Veenendaal! De bouw is gestart!

Het betreft een luxe tweekamerappartement, gelegen op de eerste verdieping en heeft een woonoppervlakte van ca 88 m² en een loggia van circa 9 m².

Stelt u zich eens voor: “Licht en toch beschut zit u heerlijk op uw loggia, te genieten van de ochtendzon, met zicht op de mooie toren van de Julianakerk.” Dat klinkt toch heerlijk!

Maar ook de luxe en het comfort van de totale nieuwbouw die dit appartement met zich meebrengt. Zo is het appartement optimaal geïsoleerd, gasloos en is het complex is voorzien van een liftinstallatie. U kunt qua smaak en afwerking alles naar uw hand zetten. En de talloze winkels, terrassen en andere centrumvoorzieningen zijn op steenworpafstand. Ideaal toch?!

De bouw is reeds gestart. De oplevering wordt geschat op Q1 2023.

Benieuwd? Bestudeer de plattegronden en plan uw bezoek aan de makelaar. Hij zal u verder enthousiasmeren en volledig op de hoogte brengen van dit nieuw te bouwen appartement.

Indeling

Het appartement bevindt zich op de 1e etage aan de achterzijde van het complex met een gebruiksoppervlakte van ca. 88 m². Het biedt een ruime woon- /eetkamer met open keuken en dubbele schuifpui die toegang biedt tot de loggia. Daarnaast een lichte slaapkamer met mogelijkheid tot inbouw kast en werkruimte en toegang tot de loggia. Luxe en comfort vindt u in de badkamer en het separate toilet. Een overzichtelijke hal verbindt alle ruimtes en een flinke berging biedt opbergruimte en een praktische plek voor de wasmachine en droger. De 1e etage bereikt u met de lift of via het trappenhuis. Uiteraard is het appartement van alle gemakken voorzien voor wat betreft veiligheid en ventilatie, zo treft u onder andere een video-intercom bij de beveiligde entree.

Bijzonderheden

-De bouw is reeds gestart. De oplevering wordt geschat op Q1 2023; 
-Bouw onder WoningBorg Garantie (middels koop-/aanneemovereenkomst).
-Warmtepomp aanwezig voor warm tapwater en vloerverwarming.
-Het appartement beschikt over een eigen buitenberging.
-Naast de twee voor gezamenlijk gebruik beschikbare parkeerplaatsen (laden/lossen) aan de achterzijde van het complex, zijn er voldoende (betaalde)
parkeermogelijkheden. Onder andere direct voor de deur en aan de overkant van de Prins Bernhardlaan op een publiekelijk toegankelijke parkeerplaats. Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot het aangaan van een parkeerabonnement in de nabijgelegen overdekte en
beveiligde parkeergarage ‘Arie van Hensbergen’.
-Veenstate is een kleinschalige ontwikkeling van 14 stadsappartementen. In totaal zijn er 12 appartementen en 2 penthouses, verdeeld over 4 woonlagen. De appartementen worden opgeleverd inclusief sanitair en tegelwerk. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de keukencheque. 
-Alle voorzieningen dicht bij huis en een goede bereikbaarheid voor uw familie en vrienden.
-Disclaimer - de perspectieftekeningen en de ingekleurde plattegronden in deze brochure geven een impressie. Het zijn met recht ‘artist impressions’ waarin de illustrator zich soms wat artistieke vrijheden gunt. Ook de inrichting van de openbare ruimte is indicatief. Ondanks alle zorgvuldigheid, kunnen aan deze tekeningen geen rechten worden ontleend. Hier is dus geen leveringsplicht aan verbonden. De verkoopteksten en artist impressions maken geen onderdeel uit van de contractstukken.

Kenmerken