Omschrijving

Na een hectische werkdag vind je hier ontspanning. Via je eigen opgang kom je direct op je terras met zicht op het stadsstrand. Door de volledig glazen gevel, waardoor je maximaal van het daglicht geniet, stap je je lichte woonkamer binnen. Je trekt de koelkast open voor een koel drankje. Even plof je neer op je heerlijke bank, uitkijkend over het stadsstrand.

Na een gezellige avond loop je de trap op om tot rust te komen in je comfortabele slaapkamer. Aan je werkplek check je even je agenda voor morgen om daarna een zorgeloze nacht tegemoet te gaan. Het is er heerlijk wakker worden in het gefilterde daglicht wat door de gevelvullende raampartij binnenvalt. Je stapt de douche in en gaat uitgerust de dag tegemoet.

Deze woning met zicht op het stadsstrand en eigen opgang heeft een totale woonoppervlakte van ca. 46 m² verdeeld over twee woonlagen.

Op de woonverdieping bevindt zich de lichte woonkamer met open keuken en aangrenzend terras met uitzicht op het stadsstrand. In de woonkamer is ruimte voor een open keuken, eet- en zitgelegenheid en trapkast. Tevens bevindt zich hier het toilet.

Op de slaapverdieping bevindt zich een lichte slaapkamer met wastafel en ruimte voor een werkplek. Tevens is er een fijne inloopdouche en heeft de kamer een Frans balkon.

Kenmerken