Beschrijving

Met trots presenteren wij u deze aan een brede groenstrook gelegen eengezinswoning. Deze ligging staat garant voor een vrij en aangenaam uitzicht vanuit uw woonkamer.

Deze tussenwoning is de laatste jaren op diverse fronten opgeknapt. Zo is de keuken nog dit jaar gemoderniseerd en is de keurig aangelegde achtertuin voorzien van een sfeervolle overkapping. Er zijn een viertal slaapkamers aanwezig.

Qua woonoppervlakte meet de woning ca. 110 m². Het perceel is 163 m² groot.

Wonen in kasteeldorp Amerongen is fantastisch. Dit ca. 1.000 jaar oude dorp is prachtig gesitueerd tussen de uiterwaarden van de Rijn en bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Schitterende mountainbikeroutes en fijne wandelroutes dragen bij aan een heerlijke woonomgeving. Utrecht is op nog geen 30 kilometer afstand gelegen. Samengevat: een droomlocatie voor velen. Plan dus snel uw bezoek (en neem aansluitend even de tijd om door de straatjes van het oude dorpscentrum te lopen, dan bent u verkocht)!

Indeling

We komen binnen via de entree. De hal geeft toegang tot onlangs gemoderniseerde toiletruimte. Vanuit de ontvangsthal komen we in de doorzonwoonkamer. Wat direct opvalt is het uitzicht over de groenstrook. Ook aan de achterzijde geen directe bebouwing of inkijk. Dat maakt dit tot een bijzonder fijn plekje!  Vanuit de woonkamer kunnen we doorlopen naar de halfopen keuken. Deze keurige keuken is dit jaar geplaatst, dus zo goed als nieuw. De witte fronten en het antracietkleurige keukenblad zorgen voor een neutrale en strakke uitstraling, prachtig! Qua apparatuur is de keuken voorzien van een ingebouwde vaatwasser, combimagnetron, keramische kookplaat, afzuigkap (geïntegreerd in het verlaagde plafond) en een koel-/vriescombinatie. De trap naar de eerste verdieping is bereikbaar vanuit de woonkamer.

Eerste verdieping

Vanaf de overloop bereiken we de drie slaapkamers. Twee slaapkamers grenzen aan de achtergevel, de derde is gesitueerd aan de voorgevel. Ook de badkamer is gelegen op deze verdieping en is voorzien van een douchegelegenheid, toilet en een wastafel met meubel.

Tweede verdieping

De zolderverdieping bestaat uit een voorzolder met CV-opstelling, een witgoedaansluiting en een vierde slaapkamer met dakraam.

Bijzonderheden

- Het bouwjaar van de woning bedraagt ca. 1979.
- Verwarming middels CV-ketel (merk: Nefit, bouwjaar: 2018).
- Er zijn een viertal slaapkamers aanwezig.
- Woonoppervlakte ca. 110 m².
- Perceelgrootte: 163 m².
- Een prachtige woonomgeving, centraal in Nederland. Ideaal!
- Benieuwd naar de woning? Bekijk de fotorapportage en plan uw bezoek!

Kenmerken