Beschrijving

Wonen op de mooiste plek in het centrum van Veenendaal? Dit is uw kans! Dit driekamerappartement (type Zand) heeft uitzicht op het (op korte termijn opnieuw geopende) stadsstrand van Veenendaal en de gracht. Bij deze woning heeft u direct het stadsstrand aan uw voeten. En het leuke is; de kleuren van het thema 'Zand' zijn doorgevoerd in de keuken en de badkamer. 

In totaal heeft het appartement ca. 75 m² woonoppervlakte. Als kers op de taart is er een inpandig balkon aanwezig, waar u heerlijk kunt genieten van de zuidoostelijke zonligging. Op elk moment van de dag biedt het balkon met zicht op het stadsstrand, je dat unieke stadse strandgevoel.

De prachtige locatie in het centrum zorgt voor een hoog voorzieningen gehalte en draagt bij aan een prettige leefomgeving. Alle voorzieningen zijn op loopafstand, denk hierbij o.a. aan: winkels, restaurants, supermarkten, gezondheidscentra en de bibliotheek. En uiteraard een bushalte, een treinstation en meerdere sportaccommodaties in de buurt.

Indeling

Via de lift of trapopgang bereik je de entree van de woning. Op de woonverdieping bevindt zich de ruime woonkamer met open keuken. In de hal bevindt zich een ruim toilet met fonteintje. In de woonkamer is ruimte voor een open keuken, een eet- en een zitgedeelte. De woonkamer kent een functionele berging.

Eerste verdieping

Op de slaapverdieping verschaft de overloop toegang tot een lichte, comfortabele slaapkamer, de praktische badkamer en een tweede slaap-/logeer-/werkkamer met toegang tot het geheel met houten vlonders beklede inpandige balkon met uitzicht op het zand van het stadsstrand.

Bijzonderheden

- De huurprijs betreft € 1.290,- per maand; 
- De servicekosten bedragen € 15,- per maand;
- De oplevering van de woning is ca. oktober/november 2021;
- Er is een abonnement af te sluiten bij één van de parkeergarages op loopafstand (bijv. parkeergarage Tricotage); 
- In de onderbouw is een inpandige berging van ca. 6 m² aanwezig; 
- De woning is voorzien van vloerverwarming en er is (in overleg) een PVC-vloer aanwezig; 
- Kandidaat-huurders worden onder andere getoetst op inkomen en overige relevante informatie; 
- Let op: de foto's, indeling (keuken/woonkamer) kunnen afwijken van de werkelijkheid (ook de materialen van de keuken en badkamer); 
- Gunning is onvoorwaardelijk voorbehouden aan de eigenaar.

Kenmerken