Onder bod: Nieuweweg 36, 3905 LN Veenendaal

€ 235.000,- v.o.n.

Omschrijving

Het betreft een zelfstandige commerciële ruimte / praktijkruimte van circa 195 m², verdeeld over de begane grond en het souterrain. Het souterrain heeft voldoende daglichttoetreding door de grote raampartijen en de toepassing van een vide. Daarnaast is het souterrain voorzien van een nooduitgang. Ingeval van huur is er ook een inpandige bergruimte beschikbaar.

Deze multifunctionele ruimte bevindt zich in het in 2014 gerealiseerde woon-/ zorgcomplex De Koekoek en is gelegen op een goede zichtlocatie langs de Bevrijdingslaan en heeft een ingang aan zowel de voor- als achterzijde. De voorzijde is makkelijk toegankelijk voor bezoekers die te voet of per fiets komen; de achterzijde voor bezoekers die hun auto hebben geparkeerd op het achter-gelegen parkeerterrein.

De op- en afritten van de A12 (Den Haag-Utrecht-Arnhem) zijn zeer snel te bereiken. Via de A30 is de A1 (Amsterdam-Enschede) eveneens makkelijk bereikbaar. Veenendaal drie NS-Stations: vanaf deze locatie zijn zowel station Veenendaal-De Klomp als Veenendaal-centrum per fiets binnen 10 minuten bereikbaar.

Vloeroppervlakte
De totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt circa 195 m², als volgt verdeeld:
• circa 85 m² op de begane grond;
• circa 110 m² in het souterrain.

De genoemde metrages zijn niet bepaald op basis van een NEN-meting en derhalve indicatief en vrijblijvend van aard.

Voorzieningen
De ruimte wordt opgeleverd in de huidige casco staat. Verhuurder stelt een budget van € 30.000,00 beschikbaar voor afbouw van de ruimte naar wens van huurder.

Parkeren
Tot het gehuurde behoren 6 parkeerplaatsen op eigen (afgesloten) terrein. In de directe omgeving is daarnaast nog ruim voldoende openbare (betaalde) parkeergelegenheid aanwezig.

In geval van huur

Huurprijs
€ 19.950,00 per jaar.

Patrimonium Woonservice stelt een budget van € 30.000,00 beschikbaar voor de afbouw van de ruimte. Dit budget is uitsluitend bestemd voor installaties, afdekvloer, pantry, sanitaire voorzieningen en plafond. Uitgangspunt is dat huurder zelf zorg draagt voor afwerking van de wanden en overige afbouw-/ inrichtingswerkzaamheden.

BTW
In geval van verhuur is er geen BTW van toepassing.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
In overleg.

Opzegtermijn
In overleg.

Zekerheidsstelling
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie (3) maanden huur.

Betaling
Huurpenningen per maand vooruit.

Aanvaarding
In overleg.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

In geval van koop

Kadastrale gegevens
Gemeente: Veenendaal.
Sectie: H
Nummer: 2562 + 3380 (gedeeltelijk).

Koopprijs
€ 235.000,00 vrij op naam, te vermeerderen met BTW.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom, af te geven bij of te storten op de rekening van instrumenterend notaris.

Betaling
Gelijktijdig met de overdracht ten kantore van instrumenterend notaris.

Baten en lasten
Alle baten, lasten en verschuldigde canons, waaronder begrepen heffingen die voortvloeien uit de akte van splitsing en/of reglement (indien van toepassing) komen voor rekening van de kopende partij vanaf de datum van notarieel transport. De lopende baten, lasten en dergelijke, met uitzondering van de onroerende zaakbelasting wegens feitelijk gebruik, zullen tussen partijen naar rato worden verrekend.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. VastgoedConcept staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00450
Vraagprijs € 235.000,- v.o.n.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 13 september 2018
Laatste wijziging Dinsdag 12 november 2019
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2014
Oppervlaktes en inhoud
Verhuurbare vloeroppervlakte 195 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Locatie
Ligging Aan drukke weg
Nabij openbaar vervoer
Nabij snelweg
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 6
Neem contact met mij op

Brochure(s) en overige bijlagen

Recent bekeken