Binnenkort te koop & gezocht

Woningen/appartementen:
Bent u op zoek naar een woning in Veenendaal en omgeving? De volgende woningen/appartementen komen binnenkort bij ons te koop. Interesse in een woning/appartement op deze binnenkort te koop pagina? Neem contact met ons op, want vaak is het al mogelijk om de woning of het appartement te bezichtigen! 

Gezocht:  
Wij hebben regelmatig zoekopdrachten voor beleggers en eindgebruikers. Wilt u verhuizen en woont u in het huis of appartement waar onze kandidaten naar op zoek zijn? Laat het ons weten!

Atalantapark 32, 3905 KG Veenendaal

Woonoppervlakte 91 m², perceeloppervlakte 140 m², drie slaapkamers, zonnepanelen aanwezig. De tussenwoning bevindt zich in de populaire en kindvriendelijke woonwijk ‘De Gelderse Blom’. Vraagprijs: € 245.000,- k.k. 
Bezichtigen is al mogelijk! Bel 0318-504345 of e-mail info@vcmakelaars.nl 

't Koetshuis 58, 3902 RH Veenendaal

Deze hoekwoning is gelegen in de populaire en kindvriendeljike woonwijk Dragonder-Noord. De achtertuin is gelegen op het westen. Deze sfeervolle woning heeft vier slaapkamers, een nette badkamer en een complete keuken. Perceeloppervlakte 200 m². Bezichtigen is al mogelijk! Bel 0318-504345 of e-mail info@vcmakelaars.nl